MTI PREVAJANJE

Zanesljivo in strokovno prevajamo ter lektoriramo splošna in strokovna besedila iz angleškega in francoskega jezika. Po dogovoru prevajamo tudi iz slovenskega jezika v tuj jezik.

NAŠE PREDNOSTI 

Kakovost: 

Najvišji cilj podjetja MTI Energija je kakovost, zato vam zagotavljamo slovnično, pravopisno in slogovno ustreznost naših prevodov. Vendar pa prevajanje zagotovo prinaša najboljše rezultate tudi takrat, ko prevajalec dolgoročno sodeluje z naročnikom, saj je le tako možno do potankosti spoznati vaše področje in doseči najboljše rezultate.

Hitra odzivnost:

V podjetju MTI Energija imamo posluh za vašo časovno stisko. Če je le mogoče, vam  krajše prevode (do 5 avtorskih strani) opravimo v enem dnevu. Rok oddaje je namreč odvisen od zahtevnosti jezika in od področja prevajanja. Na vaše povpraševanje se takoj odzovemo, tako da vam pošljemo potrdilo prejema in ponudbo z rokom oddaje prevoda.

Zaupnost vsebin:

Vsebina prevedenih besedil ostane strogo zaupna in varna.

Področja prevajanja:

–  Energija                                            –  Okolje
–  Grafika – informatika                         –  Pravo
–  Turizem                                            –  Izobraževanje
–  Leposlovje                                        –  Psihologija
–  Kulinarika                                         –  Humanistika

NAROČILO PREVODA:

Naročilo prevoda nam lahko pošljete po elektronski pošti na prevajanje@mti.si, ali po telefonu na 031765118. Priporočamo vam, da prevod najavite vnaprej, zlasti če ga potrebujete zelo hitro ali če gre za zahtevna strokovna besedila.

DODATNE INFORMACIJE:

Za dodatne informacije in naročilo prevoda pokličite na telefonsko številko 031 765 118 ali pošljite e-sporočilo s priponko vašega dokumenta na naslov prevajanje@mti.si

CENIK:

Cenik na avtorsko stran. Ena stran vsebuje 1500 znakov brez presledkov.

JEZIK: PREVOD V SLOVENSKI JEZIK. PREVOD V TUJ JEZIK LEKTORIRANJE
Angleški: 12,00 15,00 8,00
Francoski: 12,00 15,00 8,00

Cene ne vključujejo DDV-ja.

Povej naprejEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this pageShare on Google+Share on LinkedIn