Angleški tečaji za šolarje

Imate morda pri učenju angleškega jezika težave? Potem smo mi pravi za vas! Nudimo pomoč pri pouku angleškega jezika za osnovne, srednje šole in pri pripravah na maturo. Kandidate usposobimo za govorno izražanje, pisno sporazumevanje ter bralno in slušno razumevanje jezika.

Cena: 12,2 € na uro. DDV je vključen v ceno.

 

Tečaji poslovne angleščine

Tečaje poslovne angleščine organiziramo za vse, ki si želijo izpopolniti svoje znanje jezika v poslovne namene. Poudarek je na poslovni konverzaciji, usvajanju veščin poslovnega komuniciranja, širjenju besednega zaklada in bralnem ter slušnem razumevanju.

Izvajamo tudi specializirane tečaje za potrebe različnih strok in konverzacijske tečaje, če želite nadgraditi že doseženo raven znanja ali potrebujete osvežitev pred obdobjem aktivnejše uporabe jezika.

Cena: 320 € za 40 urni tečaj po osebi. Minimalno 6 oseb.

Cena individualne ure: 20 €. DDV je vključen v ceno.

 

Francoski jezik

Francoščina. Že sama melodija tega jezika vas lahko popelje na slikovita sivkina polja Provanse oziroma na ulice romantičnega Pariza, kjer pevka Zaz prav tako poje in ustvarja na ulici kot je nekoč prepevala legendarna Edith Piaf. Francija so tudi čudoviti gradovi, izvrstna kulinarika in vina. Če radi vzamete v roke knjigo, ki je filozofska in razmišljujoča, je to pogosto knjiga francoskega avtorja. Francoščina pa je tudi pomemben jezik na mednarodnem in političnem prizorišču, zato je pomembna za vse, ki se gibljete v teh krogih. Tečaji francoščine vas ne bodo naučili samo jezika, temveč vam bodo približali tudi kulturne in specifične značilnosti frankofonskega sveta.

Učbenik: Scenario

Cena tečaja: 210 € za 50 urni tečaj po osebi, minimalno 6 oseb.

Cena individualne ure: 15 €. DDV je vključen v ceno.

Povej naprejEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this pageShare on Google+Share on LinkedIn