IMG_20170704_071128Naselje na Lokvi – dvostanovanjski hiši

V stanovanjski soseski Na Lokvi,  smo  začeli z izgradnjo dveh dvostanovanjskih hiš. Vsaka stanovanjska enota bo imela svojo lastno parcelo ter bo izdelana na način stanovanjskega dvojčka.

01

V kletni etaži se nahajata garaža, shramba in vhod.

Naselje na Lokvi - Tloris kleti dvostanovanjske hiše

TLORIS KLETI DVOSTANOVANJSKE HIŠE

V pritlični etaži je dnevni prostor z balkonom, kuhinjo, sanitarijami in shrambo ter izhod v atrij.

Naselje na Lokvi - tloris pritlične etaže dvostanovanjske hiše

Tloris pritlične etaže

V mansardi so štiri spalnice in kopalnica ter izhod v atrij.

Naselje na Lokvi - tloris mansarde

Tloris mansarde

Hiši oz. stanovanjske enote prodajamo v zgrajeni tretji gradbeni fazi. Gradimo izključno za znane kupce, po predhodnem dogovoru. Po dogovoru s kupcem lahko posamezno stanovanjsko enoto dokončamo do vselitve. Lahko pa prevzamemo izgradnjo samo posameznih faz ter svetujemo pri izbiri izvajalcev in materialov, ki so potrebni za dokončanje. Plačila se izvajajo postopno, po posameznih fazah izgradnje. S tem je kupcu  omogočeno sodelovanje že v času izgradnje.

Stanovanjske enote ležijo na izjemni lokaciji, na robu zelenega pasu, ki zagotavlja, da se v nadaljevanju na tem področju ne bo izvajala nadaljnja gradnja. Breg, v katerega sta hiši delno vkopani nudi delno zaščito pred burjo.  Cesta, ki bo v nadaljevanju predana v vzdrževanje in zimsko pluženje Občini Postojna se tu konča, kar  daje bodočim stanovalcem dodatno kvaliteto. Stanovanjske enote so namenjene predvsem kupcem z domišljijo ter željo po razgibani ureditvi okolice. Postavitev hiš v breg omogoča izhod v atrij oz. dvorišče tako iz kuhinje v pritlični etaži kot tudi iz sobe v mansardi. Dodatno pa omogoča ureditev okolice v različnih nivojih na edinstven način. Tik pod dovozno cesto so stanovalci sosednjih hiš postavili igrala za svoje otroke.

prodajne-cene

04

05

 IMG_20170704_070353

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povej naprejEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this pageShare on Google+Share on LinkedIn